Jobstafetten
home/information/vejledning for a... 
 
        
 


   

Vejledning til arbejdsgivere

For at blive registreret som bruger af Jobstafetten, skal du minimum udfylde siderne med personlige oplysninger. Det kan til enhver tid oprettes én, eller flere annoncer.

Side 1: Vilkår for brug at systemet

Du skal godkende disse vilkår, for at kunne oprette dig som bruger på Jobstafetten. Du opfordres til at læse betingelserne igennem inden du går videre til registreringen.

Side 2: Abonnementslængde

På denne side skal der blot vælges abonnementslængder. Du har desuden muligheden for at til vælge oprettelse på Jobstafetten.com, hvor du dermed har mulighed for at søge og blive set i hele verden.

Side 3: Kontaktinformation.

På denne side skal der indtastes informationer om, hvordan du kan kontaktes elektronisk og hvilket brugernavn du ønsker på Jobstafetten. Systemet tjekker automatisk om det ønskede bruger-navn er ledigt. Vælg evt. dit telefonnummer som brugenavn, da dette er unikt.

Side 4: Adresseinformation

På denne side skal din adresse oplyses. Det skal være adressen for virksomhedens beliggenhed. Denne adresse benyttes også som faktureringsadresse.

Side 5: Produktionsomfang

Produktionstype og produktionsomfang vælges ved afkrydsning og indtastning af antal. Angiv alle produktionsgrene for at give et fyldestgørende billede af ejendommen.

Side 6: Beskrivelse af ejendommen.

Beskrivelsen af din ejendom er et vigtigt område i forhold til at skabe interesse for din opslåede stilling. Brug lidt tid på beskrivelsen og indsæt gerne et link til jeres hjemmeside.


Side 7: Godkendelse

Godkend de indtastede oplysninger og vælg om du allerede nu vil oprette en annonce, eller du vil gå direkte til betaling.

Side 8: Annonceopsætning

Det første, der skal vælges, er annoncens synlighed på Jobstafetten. Du kan vælge ”Helt åben”, hvor jobsøgerer kan se annonce, samt kontaktoplysninger. ”Skjult”: Her kan jobsøgerer ikke se annonce og kontaktoplysninger, men skal henvende sig til et af de regionale Jobstafetten kontorer. ”Delvis åben”: Jobsøgerer kan se din annonce, men ikke dine kontaktoplysninger og skal derfor henvende sig til de regionale Jobstafetten kontorer.

Standardannonce:
Denne annonce er inkluderet abonnementsprisen og giver dig mulighed for at komme med på listen over ledige stillinger alt efter, hvilke kriterier jobsøger vælger.


Plus-annonce (tillæg kr. 400 kr. excl. moms):
Med plus-annoncen får du annoncen vist øverst på listen over ledige stillinger hver gang, der bliver søgt på dine kriterier. Samtidig bliver din annonce indrammet og du har mulighed for at lægge billede/logo ind af fx din bedrift. Annoncen bliver vist i 30 dage.

Du kan desuden vælge om annoncen skal være aktiv på både Jobstafetten.DK og .COM

Side 9: Visningsperiode

Første del af selve annonceopsætningen er valget af job-start-dato. Der næste skal du vælge er, i hvilket tidsrum, annoncen skal vises på Jobstafetten. BEMÆRK annoncen kan ikke vises længere, end 30 dage efter job-start-dato.

Side 10: Stillingstype og sprogkrav

Kryds-af hvilke(-en) jobkategori du tilbyder og hvilke krav du stiller til sprogkundskaber og kørekort.

Side 11: Hovedarbejdsområde
Denne side skal udfyldes med oplysninger hovedbeskæftigelse og forhold vedr. arbejdstid.


Side 12: Selve annoncen

Overskriften på din annonce skal vælge med omhu. Brug lidt tid på at formulerer din annoncetekst og være opmærksom på at især overskriften skal være rammende, kort og præcis. Det er dette lille stykke tekst, der skal gøre din annonce interessant og få jobsøgerne til at klikke ind på annoncen og læs videre.
I selve jobbeskrivelsen, er det igen vigtigt at du fatter dig i korthed og er meget præcis, men dog uddybende, med dine formuleringer. Det er vigtigt at holde for øje, at annoncen skal skabe den fornødne interesse hos jobsøgerne, til at der tages personlig kontakt.

Side 13: Godkendelse af annonce.

Du får nu vist annoncen som den vil tage sig ud på Jobstafetten. Ønsker du at redigere/rette noget af indholdet, så klik på ”overskrifterne” til venstre. Ellers klikker du blot godkend og annoncen er klar.

Bemærk at dit abonnement og evt PLUS-annonce først skal betales, enten med dankort eller valg af tilsendt faktura), før den vises på Jobstafetten.