Jobstafetten
home/information/priser 
 
        
 


   
Priser

Jobsøgere
Som jobsøger kan man gratis lægge sit CV, profil og annonce på Jobstafet. Til gengæld kræves det at man er seriøs. Læs venligst nærmere i betingelserne. Useriøse jobsøgere kan uden yderligere varsel risikere at blive pålagt et gebyr på 250 kr. Det er dog muligt at have en anonym annonce liggende, hvis man f.eks. er i en uopsagt stilling.

Arbejdsgivere
Som arbejdsgiver kan man enten vælge et 3 mdr’s abonnement til 2.100 kr. eller et 12 mdr’s abonnement til 5.100 kr. Alle priser er excl. moms. I den tid abonnementet løber kan man helt gratis oprette en eller flere annoncer. Annoncen vil blive lukket ved abonnementsudløbet, medmindre man selv vælger at lukke den forinden. Som arbejdsgiver kan man tilvælge et abonnement på Jobstafet.com, således at virksomhedens annoncer også kan vises på engelsk. Tilvalg af .com er gratis

Specialydelser

Rekruttering
Konsulenterne på Jobstafet tilbyder med deres specialviden at stå for screening, interview, referenceopfølgning, ansættelsessamtaler mm. Kontakt en af os (henvisning/link) for at hører nærmere – så kan vi tage hensyn til netop dine ønsker og behov.

Bemærk desuden at konsulenterne har adgang til de kandidater, der har valgt at oprette anonyme annoncer. Det betyder, at vi ofte har adgang til flere jobsøgere end dem, man som bruger kan se direkte på internettet.

Specialannoncer
Konsulenterne på Jobstafet hjælper også gerne med at få udformet specialannoncer. Det gælder både annoncer på Jobstafet eller supplerende profiler og annoncer i aviser og som opslag på f.eks. landbrugsskolerne. Kontakt os gerne og hør nærmere…

Arbejdsgiver, 3 måneders periode2.100,00 DKK
Arbejdsgiver, 12 måneders periode 5.100,00 DKK
Arbejdsgiver, 3 mdr tilkøb på .com 0,00 DKK
Arbejdsgiver, 12 måneders periode på .com 0,00 DKK
Arbejdsgiver, plus annonce 400,00 DKK
Jobsøger, 3 måneders periode Gratis 
Jobsøger, 12 måneders periode Gratis 
Jobsøger, plus annonce 400,00 DKK
(Excl. dansk moms)